Ticket soorten

Beauty Trade special is een high end event dat uitsluitend bestemd is voor personen uit de beautybranche (schoonheidsspecialisten, visagisten, nagelstylisten, masseurs, kappers etc.). Dit betekent dat je alleen tickets kunt bestellen wanneer je een bedrijf hebt dat staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of als je in het bezit bent van een registratiecode.

Voor de beurs zijn er verschillende soorten tickets te kopen, om zo jouw bezoek nog meer naar jouw eigen wensen in te vullen. Naast de tickets kun je ook verschillende cateringpakketen en parkeerkaarten vooraf boeken, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken tijdens je beursbezoek.

Bestel hier jouw toegangskaarten voor dé voorjaarsbeurs van de beauty branche.

Overzicht soorten tickets Beauty Trade special 2018:

 • Online met Kvk-registratie of registratiecode - € 12,50
  Bestel je je kaarten online, dan krijg je via jouw Kamer van Koophandel-nummer of via een geldige registratiecode een aantrekkelijke korting. Je toegangskaart kost dan €12,50 per stuk.

 • Aan de deur met KvK-registratie - € 15,00
  Koop je liever je kaartje aan de deur? Geen probleem, alleen betaal je dan ietsje meer. Op vertoon van een uittreksel van jouw KvK-registratie kost een toegangskaart € 15,- per stuk.

 • Aan de deur zonder KvK-registratie - € 35,00
  Voor overige bezoekers kost een kaartje aan de deur €35,- per stuk. Het is daarom aan te raden om jouw ticket met korting online te bestellen

 • Passe-partout - € 25,00 (alleen online) 
  Wil je meerdere dagen langs komen op de beurs? Natuurlijk, geen probleem! Dat is alleen maar leuk, zo heb je extra tijd om rustig in gesprek te gaan met de verschillende exposanten op de beurs.
   
 • Kind (5 t/m 16 jaar) - € 7,50 (alleen aan de kassa)
  Kinderen van 5 t/m 16 jaar die graag mee willen naar de beurs kunnen een speciale kinderkaart bij de kassa kopen voor € 7,50 per stuk. Kinderen van 0 t/m 4 jaar mogen gratis naar binnen.

 • Een warm ontvangt met koffie - € 4,75 (alleen online)
  Hoe kan je beter jouw bezoek beginnen dan met een speciale kop koffie. Een romige cappuccino, verwarmende latte of stevige espresso & smeuïge brownie cheesecake. Beter kun je jouw beurs dag niet starten! 

 • NIEUW! Foodtruck strippenkaart - € 12,50 (alleen online)
  Waarom moeten kiezen voor een foodtruck, als je ook bij meerdere kunt proeven van al het lekkers! Met de Foodtruck strippenkaart kun je bij de diverse rollende keukens op het Foodtruck Terras (hal 12) terecht voor hun proeverij aan heerlijkheden. Op vertoon van je strippenkaart ontvang je: 

  STRIP I             Verwarmende drank; denk bijvoorbeeld aan een flat white of robuuste espresso 

  STRIP II            Lunch item; hierbij keuze uit onder meer een vers gegrilde Italiaanse spianata of vers gebakken wrap met Asian mango, avocado en een pinda-sesam dressing 

  STRIP III           Zoete of Hartige snack; bijvoorbeeld hartige Spaanse tapas (5 Iberico-kroketjes met alioli) voor in de middag of een zoete verwennerij (een portie biologische churros inclusief warme topping) in de ochtend 

icon-fb.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2018