Wat worden de Professional Beauty Products of the Year?

Op 7, 8 en 9 april a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het meest toonaangevende beauty event van het voorjaar plaats, de voorjaarsbeurs Beauty Trade special: hét event voor de totale beautybranche. Tijdens de beurs kunnen bezoekers stemmen voor de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year, die inmiddels is uitgegroeid tot een belangrijk platform voor leveranciers met innovatieve producten.


De beautybranche kent jaarlijks veel introducties. De vraag is echter welke nieuwe producten het meest gewaardeerd worden door de mensen die ermee werken. De wedstrijd Professional Beauty Product of the Year geeft antwoord op die vraag.

Nominaties
Alle leveranciers die aan de beurs deelnemen, kunnen vooraf hun innovaties insturen. Uit al deze inzendingen nomineert een vakjury drie producten uit iedere categorie. De wedstrijd kent zeven categorieën, namelijk gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, groene cosmetica, make-up, pedicure, nagels en apparatuur. Alle genomineerde producten worden op Beauty Trade special tentoongesteld in de speciaal daarvoor ingerichte Beauty Gallery.

Stemmen
Tijdens de beurs kunnen de bezoekers aangeven wat hun favoriete nieuwe producten zijn via de speciale beursapp. Door te stemmen maken zij kans op vele mooie prijzen. Ook de vakjury spreekt haar voorkeur uit en deze stem telt voor 50 procent mee. Al deze gegevens worden verwerkt en op 22 april worden de winnaars officieel bekend gemaakt. Dat gebeurt tijdens een gala-avond waarop ook de Beauty Awards worden uitgereikt. Dat belooft een mooi feest te worden!

Publiciteit
Zowel vóór als tijdens de beurs krijgen de genomineerde producten veel exposure. De winnende producten kunnen bovendien rekenen op veel extra media-aandacht in de pers. Dat maakt de verkiezing Professional Beauty Product of the Year tot een interessant platform voor leveranciers die hun innovaties gericht onder de aandacht willen brengen van gemotiveerde beauty professionals.

Terug naar home
icon-fb.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2018