Beauty trade special 7, 8 & 9 april 2018 Jaarbeurs | Utrecht

Neem deel aan Beauty Trade Special 2018

De grootste vakbeurs voor beauty professionals - Beauty Trade Special - is het event van de professionele beauty branche en biedt:
- Landelijk bereik;
- Contactkansen met de crème de la crème van de Nederlandse én Vlaamse beauty professionals;
- Kwalitatief hoogwaardige leads;
- Zeer aantrekkelijke deelnemerstarieven;
- Een betere prijs-kwaliteitverhouding dan ooit;
- Ruim 25.000 m2 beautybeleving;
- High-end uitstraling en een prettige sfeer en uitstraling.

Kortom, Beauty Trade Special =  dé vakbeurs voor professionals

Nieuws
Nieuwsbericht 25.jpg
Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s ontmoeten uit binnen- en buitenland. Er is maar één plek waar dat allemaal samen komt: Beauty Trade special, hét jaarlijkse high quality vakevent voor beauty professionals. Ook dit voorjaar strijkt de top van de branche uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op 7, 8 en 9 april 2018.
Lees meer
nieuws2BTs.jpg

De inschrijving voor de Voorjaarsbeurs Beauty Trade special is geopend. Al vanaf de eerste dag is het animo groot om aanwezig te zijn op de vakbeurs van de professionele Beauty branche.

Zorg dat je aanwezig bent en kom in contact met de crème de la crème van de Nederlandse én Vlaamse beauty professionals.

Lees meer
BTS17.jpg

De voorjaarsbeurs Beauty Trade special maakte de verwachtingen meer dan waar. Voorafgaand aan de voorjaarsbeurs die het laatste weekend van maart werd gehouden, werden de verwachtingen opgeschroefd in alle communicatie. Circa 170 exposanten, vier kennistheaters met gratis lezingen & workshops, diverse terrassen om wat te eten en te drinken en dat alles in de luxe sfeer die we vorig jaar ook bij de beurs in Den Bosch zagen. Deze verwachtingen werden meer dan waargemaakt. Na drie dagen beurs waren bezoekers en exposanten het erover eens: het was een bruisend evenement waar vakgenoten elkaar vonden met interesse en enthousiasme! 

Lees meer
Impressie 2017
icon-fb.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2018