Deelnemen

Als exposant zijn er meerdere mogelijkheden om deel te nemen aan Beauty Trade special. Dit kan via een eigen stand of via luxe gestandaardiseerde standunits in verschillende oppervlakten. Als standhouder is er ook de mogelijkheid om demo’s en presentaties te verzorgen in één van de theaters. Deze presentaties worden meegenomen in alle communicatie over de beurs en op de beurs zelf - extra profilering voor uw deskundigheid.
 

Jouw stand: uitbesteden of zelf bouwen?
Als exposant heb je de keuze om een gestandaardiseerde standunit af te nemen met een hoogwaardige uitstraling of om je stand zelf te (laten) bouwen. 

Zelf bouwen
Wil je een eigen stand (laten) bouwen? Houd er rekening mee dat er bepaalde spelregels zijn en dat je tijdig een standbouwtekening dient te overleggen.

Uitbesteden
Laat je liever een ander jouw stand verzorgen? De organisatie biedt je verschillende mogelijkheden voor de huur van kwalitatief hoogwaardige standbouwpakketten. 

Facilitaire zaken
Elektriciteit of water op je stand? Meubels of standschoonmaak nodig? Je kunt dit eenvoudig aanvragen via de online shop van Jaarbeurs. Zes weken voor de beurs begint, ontvang je een inlogcode zodat je de shop in kunt. Je kunt hier ook technische voorzieningen aanvragen.

Hospitalitypakket
Je relaties in de watten leggen? Het kan allemaal door de fijne en goede catering. Van bezorgdienst tot catering op maat. Vraag het pakket van jouw wens aan via de online shop of tijdens de beurs zelf. 

Deelnemen? Neem contact op met Jochem Otto of Marijke van Werkhoven via beautytrade@mgen.nl of bel 0031 (0)343 411 412 of 0031 (0)6 52847045.

icon-fb.png icon-tw.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2017