Beursprofiel

Beauty Trade special 2018, neem deel aan de succesvolle voorjaarsbeurs! 
In 2016 kreeg de beurs Beauty Trade special een nieuwe hoogwaardige uitstraling. Dit resulteerde in een prachtige beursomgeving waar zowel standhouders als bezoekers vol lof over waren. 
 
Komend voorjaar vindt de Beauty Trade special als vanouds plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie en gehele productie wordt uitgevoerd in samenwerking met het beurs- en eventbureau Marketing Generation, die ook mede verantwoordelijk was voor de succesvolle voorjaarsbeurs in 2016 en 2017. Op deze manier is eenzelfde kwalitatieve profilering gegarandeerd, welke volledig is afgestemd op de wensen van de beautyprofessional.
 
Beauty Trade special 2018 veelzijdig & hoogwaardig

De komende Beauty Trade special op 7, 8 en 9 april 2018 biedt de bezoeker volop inspiratie en beleving, op een stijlvolle en hoogwaardige manier anno nu. De beursvloer bij Jaarbeurs zal gevuld worden met een diversiteit van leveranciers en producten voor de vele professionals in de brede beautybranche. Door de mix van leveranciers en producten zorgvuldig in te delen, heeft de beurs een aantrekkelijke routing. Je merk en stand komen daarmee volledig tot zijn recht! Als standhouder geef je drie voorkeursposities aan op de vrije stands in de plattegrond. Aan de hand hiervan wordt dan samen een invulling gegeven aan de locatie van de standruimte.

Het Beauty Atelier: dé ontmoetingsplek
Centraal punt op de beurs is het Beauty Atelier: dé plek waar je als exposant op een relaxte manier in contact komt met je (potentiële) klanten. Het Beauty Atelier is een smaakvolle lounge-achtige hang out waar bezoekers even kunnen bijkomen van het beleven en shoppen. Waar ze kunnen genieten van trendy en gezond ‘beautyfood’ zoals smoothies en sappen, sushi en salades. Een plek waar vakmanschap, inspiratie, innovatie en kennis samenkomen. Een creatieve hotspot waar kunstenaars en fotografen hun visie op beauty laten zien en waar bezoekers in de Beauty Library op gemak kunnen grasduinen door glossy’s en vakbladen.

Masterclasses
Profileer jezelf als autoriteit op je vakgebied en meld je aan voor het geven van een beauty & nail masterclass: de perfecte manier om met een geïnteresseerde groep klanten en prospects wat meer de diepte in te gaan. Per dag zijn enkele time slots vrij. Je presentatie mag niet langer dan 30 minuten duren. 


"Beauty Trade special; de ultieme gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en zaken te doen."

icon-fb.png icon-tw.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2017