Beursprofiel

Beauty Trade special 2018, neem deel aan de succesvolle voorjaarsbeurs! 
Komend voorjaar vindt de Beauty Trade special wederom plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie en gehele productie wordt uitgevoerd in samenwerking met het beurs- en eventbureau Marketing Generation, die ook verantwoordelijk is voor de succesvolle voorjaarsbeurs in 2016 en 2017. Op deze manier is eenzelfde kwalitatieve profilering gegarandeerd, welke volledig is afgestemd op de wensen van de beautyprofessional.
 
Beauty Trade special 2018 
Beauty Trade special richt zich op de beauty professional die zijn/haar vak serieus neemt en het op hoog niveau uitvoerd. Kwaliteit en een hoogwaardige uitstraling zijn voor dit evenement essentieel. 
 

De komende Beauty Trade special op 7, 8 en 9 april 2018 biedt de bezoeker volop inspiratie en beleving, in een stijlvolle en hoogwaardige ambiance. De beursvloer wordt gevuld worden met een diversiteit van leveranciers en producten voor de vele professionals in de brede beautybranche. Door de mix van leveranciers en producten zorgvuldig in te delen, heeft de beurs een aantrekkelijke routing. Je merk en stand komen daarmee volledig tot zijn recht!

Masterclasses
Profileer jezelf als autoriteit op je vakgebied en meld je aan voor het geven van een beauty of nail masterclass: de perfecte manier om met een geïnteresseerde groep klanten en prospects de diepte in te gaan. Per dag zijn enkele time slots vrij. Je presentatie mag niet langer dan 30 minuten duren. 


"Beauty Trade special; de ultieme gelegenheid om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en zaken te doen."

icon-fb.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2018