Activiteiten

Tijdens Beauty Trade special 2017, de 25 jaar jubileum editie, kom je ogen en oren tekort. Na een gastvrij onthaal, treed je binnen in een sfeervolle ambiance die bruist van de activiteiten. Alles staat helemaal in het teken van beauty anno 2017. Nieuwsgierig naar wat je kunt verwachten? We geven je alvast enkele highlights.

Enkele highlights:

De beursvloer: innovaties zien en zaken doen
Op de dynamische beursvloer vind je in de stands alles wat vooraanstaande leveranciers in jouw branche je te bieden hebben. Laat je informeren over de nieuwste producten, de meest geavanceerde apparatuur en slimme diensten. Praat lekker bij met collega's en leveranciers die je kent en doe nieuwe contacten op. En met alle interessante beursaanbiedingen zul je hier ongetwijfeld ook goede zaken kunnen doen!

Beauty podia: jouw vak on stage
Experts en autoriteiten op beautygebied geven inspirerende presentaties, demonstraties en masterclasses op verschillende podia die gratis toegankelijk zijn. 

Professional Beauty Product of the year
Tijdens de voorjaarsbeurs vindt ook weer de wedstrijd plaats voor innovatieve producten. Jij als beauty professional mag bepalen wie de prijs verdient! Als beursbezoeker kun je verschillende producten bekijken, testen en je volledig laten informeren over de noviteit, zodat je als een waardig jurylid kunt stemmen.

Men Square
Op de voorjaarsbeurs is aan alles gedacht, ook aan mannen! Op het speciaal voor hen ingerichte Men Square is van alles te beleven. Gaat je man mee naar de beurs, maar houdt hij het eerder voor gezien dan jij? Hij vermaakt zich vast prima in dit speciale beursgedeelte. 

icon-fb.png icon-tw.png icon-insta.png
Beauty Trade special © 2017